UITGELICHTE PROJECTEN

BPD VASTGOED ONTWIKKELING

PROJECT ‘DE BOSWACHTERIJ’

Laat potentiële klanten het nieuwe huis, buurt, kantoor of omgeving ervaren voordat het gebouwd is! Voor BPD hebben we een complete woonwijk ontwikkeld in virtual reality. Hiermee kunnen de toekomstige bewoners alvast hun nieuwe omgeving verkennen en kunnen zij ervaren hoe hun toekomstige huis en buurt eruit gaat zien. Deze aanpak is tevens mogelijk voor commerciële gebiedsontwikkeling, zoals kantoorpanden en retail. Potentiële huurders kunnen zo inzicht krijgen in hun positie, ook ten opzichte van andere merken in een winkelgebied. Het is zelfs mogelijk om je toekomstige winkel te bezoeken – door de ogen van je klant!

RIJSCHOOL

VIRTUELE RIJLESSEN

Train in virtuele omgevingen alsof je het echt meemaakt. Wij kunnen virtuele simulaties mogelijk maken van zaken die in de echte wereld schaars, duur of zelfs nog in ontwikkeling zijn. Deze simulaties geven uw klanten of medewerkers een voorsprong in het echte leven, wanneer zij deze situaties vervolgens echt zullen meemaken. Voor een rijschool hebben we de eerste stappen ontwikkeld naar een compleet nieuwe manier van rijles aanbieden aan klanten. Vooral voor complexere zaken zoals rij-angst, nood situaties en speciale verrichtingen is dit een uitkomst.

MEUBEL CONFIGURATIE

INTERIEUR EN INRICHTING

Maak, creëer en interacteer op een unieke wijze met virtuele omgevingen! We maken het voor klanten mogelijk om op basis van een plattegrond hun ruimte virtueel in te kunnen richten met meubilair. Van keuken tot badkamer, van het wijzigen van materialen en stoffen tot het aanpassen van kleuren. Real time interactie geeft uw klant een beter inzicht in het algehele design en de vele keuzes die uw bedrijf en uw producten te bieden hebben.

ZIJ HEBBEN ONS WERK AL BELEEFD

DREAMLAKE EN VIRTUAL REALITY

WIE ZIJN WE?

Dreamlake ontwikkelt virtual reality applicaties voor zakelijke toepassingen. Dit maakt compleet nieuwe business modellen mogelijk om uw klanten op een unieke en nieuwe manier te bedienen. Sinds 2013 ontwikkelen wij technieken en applicaties voor virtual reality, wat niet onopgemerkt is gebleven. Wij hebben een innovatie prijs ontvangen van de Nederlandse overheid vanuit het Topsectoren beleid. Wij zijn het bedrijf dat u verder kan helpen om zakelijk succes te behalen met virtual reality – van idee tot cash.

SECTOREN

Virtual reality is erg krachtig wanneer visualisatie belangrijk is, of om complexe zaken te leren. De gebruiker krijgt nieuwe essentiële informatie ter beschikking welke hij voorheen niet had, of beleeft een gesimuleerde situatie alsof het ‘echt’ is.. Mogelijke sectoren die baat hebben bij wat virtual reality te bieden heeft zijn bijvoorbeeld vastgoed, architectuur, productontwikkeling, marketing, training en educatie. Daarbij komt ook nog dat het hebben van een fysieke infrastructuur geen vereiste meer is, wat resulteert in lagere kosten! Virtual reality kan zo het besluitvormingsproces van de gebruiker ondersteunen zodat de klanttevredenheid optimaal wordt. Dit resulteert in een beter begrip van de materie en een hoger slagingspercentage bij het afnemen van bijvoorbeeld een examen.

TECHNOLOGIE

Dreamlake ontwikkelt de virtuele omgevingen van begin tot eind, geschikt voor elk type head mounted display (HMD), zoals de Oculus Rift, Samsung Gear VR en binnenkort de HTC Vive. Gebruikers betreden onze virtuele werelden waarbij het niet ongewoon is dat zij de “echte” wereld om zich heen vergeten. Wanneer dit gebeurt spreken we van ‘presence’ of immersie. Dit gevoel is het focus punt voor al de virtual reality belevingen die wij ontwikkelen. Om deze werelden te creëren maken we gebruik van diverse software talen, engines, grafische programma’s, film- en foto technieken.. Bij elk project kan onze klant gebruik maken van de door ons eerder ontwikkelde tools en software, als ook onze ervaringen in diverse industrieën.

WAT IS VIRTUAL REALITY?

Om de kracht en toepassingsmogelijkheden van virtual reality goed te kunnen begrijpen, kun je dit het beste beleven door een demonstratie. Voor diverse industrieën en toepassingen hebben wij deze op maat ontwikkeld.

NEEM CONTACT OP

EN BEGIN MET VIRTUAL BUSINESS

Hans

HANS VAN VLIJMEN
CEO

Walewein

WALEWEIN LUCHTMEIJER
Business Developer

Israel

ISRAËL JAMLEAN
VR Developer

Johannes

JOHANNES DIJKMAN
VR Developer

Luis

LUIS OLIVEIRA
VR Developer

DREAMLAKE
Winthontlaan 196
3526 KV  Utrecht
+31 307 508 927
info@dreamlake.nl